Informatii proiect

Noul ansamblu Astorium Residence este un proiect imobiliar ce intruneste toate criteriile necesare pentru a oferi rezidentilor sai un grad sporit de confort. Este situat pe Str.Drumul Gura Garlitei 16-22, in zona de Sud- Est a Capitalei in cartierul Titan, sect 3.

Amplasarea intr-o zona rezidentiala noua, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, la 800 de m de statia de metrou Nicolae Teclu infrastructura completa, vecinatatea unor centre comerciale importante, Auchan, Dedeman, Kika, Metro, Jumbo Ikea, facilitatile oferite si spatiile verzi din cadrul complexului ,sunt tot atatea motive pentru care sa va indreptati atentia catre Astorium Residence atunci cand sunteti in cautarea unei locuinte noi.

Ansamblul este format din 5 blocuri de apartamente , cu un regim de inaltime P+2+3Retras si ofera un numar 160 de locuinte cu una, doua, trei camere avand suprafete intre 37 mp si 118mp

Prima faza a proiectului Astorium Residence cuprinde construirea a 2 cladiri  insumand. 64 de apartamente, 6 garsoniere, 50 de apartamente cu doua camere, 8  apartamente cu 3 camere ce urmeaza a fi livrate in pana la sfarsitului anului 2018.

A doua faza cuprinde construirea a inca 2 blocuri similare cu inca 64 de apartamente ce vor fi livrate in prima parte a anului 2019 , iar i faza a treia vor fi date in folosinta a ultimele 32 de apartamente pana la jumatatea anului 2019

Finisaje interioare: tamplarii din PVC Salamander cu geamuri tripane; placari ceramice în bai, bucatarii și holuri; centrala termica proprie Bosch garantie 5 ani,, baterii garantie 5 ani Kludi, , bai mobilate si utilate, usi de interior , gresie, faianta si parchet de calitate superioara cu posibilitatea alegerii de catre client a nuantelor dorite.

Ansamblul ofera oportunitati foarte bune atat pentru locuit cat si pentru investitie. Localizarea face ca accesul catre centru sa fie foarte usor, atat cu masina cat si cu metroul sau mijloacele de transport in comun de suprafata.

Astorium Residence ofera si locuri de parcare supraterane, pentru fiecare unitate locativa

 

Variante de plata

Pentru a avea acces la cele mai avantajoase solutii de finantare, un consultant din cadrul departamentului de vanzari va crea o oferta personalizata si va consilia in alegerea celei mai potrivite variante de achizitie si creditare dupa cum urmeaza:

– credit prima casa

– credit ipotecar

– discount

Planuri apartamnete